Bij Wendy en Hans

  • Vanaf 17u30
    Telkens vanaf 17u30...
  • Entreôte
    Specialiteit: entrecôte
  • Suggesties
    Bekijk onze seizoens suggesties
  • Dagschotels
    Onze dagschotels. Een aanrader!
  • Scampi's
    Specialiteit: scampi's

Seizoens suggesties

Valentijn

VALENTIJNSWEEKEND VAN 10 TOT 19 FEBRUARI

- CAVA EN HAPJE
- ANDALOUSESOEP
- SPEENVARKENFILET MET TRAPPISTENSAUS EN KROKETJES
- VALENTIJNSDESSERT EN KOFFIE

€35 p/p (enkel na reservatie)

 

Mosselen

Zeeuwse mosselen op diverse wijzen gans de maand februari verkrijgbaar!

 

Maandmenu 25 €

M a a n d m e n u

- Kippensaté

- Tongrolletjes met kreeftensaus 

- Dessert van het huis

Slechts 25 Euro per persoon

 

Nu ook verkrijgbaar!

- Stoofvlees

- Balletjes in tomatensaus

 

- dinsdag 1/2 kg scampi's op diverse wijzen: 20 Euro

- donderdag avond chateau briand natuur: 16 Euro

- Kabeljauw wilde bosschampignons 

 

GastroSelekt en Crelan Fidelio

Wanneer uw afrekening met 2 personen minstens € 80,00 bedraagt op onze Koketina GastrOselekt menu, dranken niet inbegrepen, geven wij u via het GastrOselekt Dinercertificaat een kortingsbedrag van € 40,00.

Reservatie op nummer: 053 67 16 76 en vermelden dat u in bezit bent van een GastrOselekt Dinercertificaat.

 

Ook met je Crelan Fidelio kaart kom je voordelig eten bij Koketina!

 

Het menu:

voorgerechten:
trio kroketjes of
kippesàte

 
hoofdschotel:
kabeljauwhaasje met mosterdsaus of
speenvarken filet met trappistensaus
 

dessert:
chocolade moelleux met ijs en slagroom of
dame blanche 


 

Keuze menu

Ons keuze menu is het hele jaar door beschikbaar!

U heeft keuze uit:

Voorgerechten:

  • Kaaskroket
  • Scampi's van het huis, licht pikant getomateerd
  • Scampibrochette met dipsaus

 

Hoofdgerechten:

  • Varkenshaasje met graanmosterdsaus
  • Kippenbrochette met peper-champignonsaus
  • Kabeljauwhaasje met mosterdsaus

 

Desserts:

  • Vanille ijs
  • Chocomouse

 

Bij feestelijkheden of verjaardagen:

Vanaf 4 personen eet het feestvarken zijn hoofdschotel aan halve prijs.
Vanaf 8 personen eet het feestvarken zijn hoofdschotel gratis.
Vanaf 20 personen eet het feestvarken zijn menu gratis! 

 

Suggesties

Jonge duif

Speenvarken

Struisvogelsteak

Zebra filet pur

 

Bak zelf aan onze tafel!

Nieuw en uniek in de streek:
ZELFBAKTAFEL 

Nieuw bij Koketina, de zelfbaktafel. Bak je vlees zelf aan tafel! Uniek in de streek!

Volgende vleessoorten beschikbaar: chateau briand, entrecote, kippenbrochette, kippenfillet, varkensbrochette, varkenshaasje, lamsvlees, zebra, barbecue spek.

Brochettes: gemarineerd varkens of rundsvlees

Mix balletjes, cervela, pensen (wit, zwart of gekruid).

Merguez, chipolata, kip gewoon of kip gemarineerd.

Opgelet: enkel na reservatie! 

 

Struisvogel, kangoeroe, zebra

Vanaf heden verkrijgbaar:

- Struisvogel

- Kangoeroe

- Zebra

Met saus naar keuze of trappistensaus.